Buro Hennie Dekker Meten is weten...

Kwaliteitmeetsysteem VSR-DKSNaast VSR-KMS (kwaliteitmeetsysteem) heeft VSR het zogenaamde VSR-DKS (dagelijks controlesysteem) ontwikkeld.
Dit controlesysteem, waarin onderdelen zoals het herkennen van vuilsoorten, vuilbeoordelingscriteria en een eenvoudige administratieve rapportage en verwerking aan bod komen, is speciaal ontwikkeld voor controle op uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden door een persoon of van één taak. Het is een controle die inzicht geeft in de prestaties van de individuele medewerkers, waardoor de uitkomsten gebruikt kunnen worden voor een eventuele herinstructie en bijsturing.Het VSR-DKS procesbewakingstsysteem is door ons volledig geautomatiseerd op de smartphone en tablet. Het is een uitstekende tool voor een leverancier van schoonmaakdienstverlening om het schoonmaakproces te bewaken.Wat is schoon? Een simpele vraag, die echter lastig te beantwoorden is.
Vuil en schoon zijn subjectieve begrippen waaraan in verschillende situaties verschillende betekenissen worden toegekend. In de schoonmaakdienstverlening is daarom behoefte aan een kwaliteitmeetsysteem, waarbij de subjectieve beoordeling van kwaliteit is vervangen door een objectieve beoordeling.